Tästä se lähtee! Tervetuloa mukaan Andalusian Aurinkoasuntojen tarinaan! Verkkosivumme on avattu ja Facebookissakin on sivut joita voi käydä tykkäämässä.

Täällä Aurinkorannikolla Espanjan ilmasto näyttää parhaita puoliaan näin syyskuun loppupuolella, aurinko paistaa, lämpöä on noin 24-28 astetta, pieni tuulenvire viilentää välillä, eli aika sopiva syyskeli, espanjalaisittain!

Matkustaminen on taas mukavasti päässyt vauhtiin, ja tänne onkin paljon tulijoita räntäkelejä pakoon. Asuntokyselyjä tulee paljon, ja onneksi on vielä tarjottavaa, joten ei muuta kuin rohkeasti kyselemään asuntoja sopivalle ajalle. Aurinkoasunnot on yrityksenä uusi, mutta asuntomme ovat jo pitkältä ajalta tuttuja Hevosfaktan asiakkaille. Yhteistyö Annelin ja Hevosfaktan kanssa on ollut hyvin antoisaa ja on johtanut tähän uuteen elämänvaiheeseeni. Annelin keskittyessä välittämään omistusasuntoja  Aurinkoasunnot ottaa hoitaakseen vuokravälityksen kokonaan. Tai kokonaan ja kokonaan, Anneli on kyllä vielä mukana toiminnassa jonkin aikaa, mikä on minulle todella hyvä juttu!

Tulemme jatkamaan Annelin viitoittamalla tiellä, eli palvelu on mitä parasta ja asiakkaista huolehditaan. Asunnon varaaminen kauttamme on turvallista ja voi luottaa siihen, että täällä päässä homma toimii! Kovasti tehdään myös töitä sen eteen, että saisimme lisää asuntoja vuokrattaviksi jotta pystyisimme vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin.

Toivottavasti olet mukana tekemässä Aurinkoasuntojen tarinasta menestyksekkään, suositun ja arvostetun, minä ainakin teen kaikkeni sen eteen!

Aurinkoisin terveisin, Niklas

ps. Logostani olen melko ylpeä! Se on mielestäni sopiva sekoitus huumoria, retroa ja positiivisuutta. Mitä mieltä sinä olet?