Mikä on Andalusian Aurinkoasunnot?

Andalusian Aurinkoasunnot Ky, tai lyhyemmin vain Aurinkoasunnot, on erinomainen vaihtoehto hakea asuntoa silloin, kun suomalainen toteaa että olisi kiva lähteä Espanjaan joksikin aikaa. Me tarjoamme laadukkaita asuntoja hyviltä paikoilta eri mittaisille oleskelujaksoille. Aurinkoasunnot on yrityksenä uusi, mutta kohteemme ja asiakkaamme ovat jo toistakymmentä vuotta olleet Hevosfaktan asiakkaina. Hevosfaktan ja Annelin keskittyessä asuntojen ja kiinteistöjen myyntivälitykseen, me Aurinkoasunnoilla jatkamme vuokraustoimintaa. Yhteistyö Hevosfaktan ja Annelin kanssa jatkuu kuitenkin tiiviinä ja palvelutaso säilyy yhtä korkealla tasolla!

Ketkä me?

Me, tai minä, olen Niklas Björkman, Turussa Åbo Akademissa opiskellut tamperelainen, joka viimeiset 25 vuotta on asunut Vaasassa. Vaimollani ja minulla on jo pitkään ollut haaveena hakeutua Espanjaaan asumaan, ja nyt siihen on tarjoutunut oiva mahdollisuus. Työhistoriaani kuuluun niin palvelua, kehittämistä kuin johtamistakin. Olen toiminut mm. pankki- ja vakuutusalalla sijoitusasiantuntijana ja kouluttajana, kosmetiikka-alalla start-up yrityksen vetäjänä, terveydenhuollossa yksikönjohtajana sekä nyt viimeksi vuokranvälityksessä ja asumispalvelujen tarjoajayrityksen toimitusjohtajana. Yrittäjänä olen myös toiminut pitkään. Olen yliopistollisen VTM-koulutukseni jälkeen suorittanut useita jatkokoulutuksia, ja olen mm. työnohjaaja ja työyhteisösovittelija. Näistä jatkokoulutuksista olennaisin on nyt kuitenkin tähän toimialaan liittyvä laillistettu vuokravälittäjätutkinto LLV, jonka suoritin vuonna 2021.

Minulle on aina ollut tärkeää hyvien suhteiden luominen, oli kyseessä sitten asiakkaat tai työkaverit, koska uskon että yhteistyöllä ja hyvällä tahdolla päästään kaikkein parhaimpiin tuloksiin. Luotettavuus ja aitous ovat tietenkin myös tämän tyyppisessä toiminnassa perusedellytyksiä. Minä ja yritykseni on asiakkaitamme varten, ja näitä ovat niin asuntojaan vuokralle tarjoavat vuokranantajat kuin etelän lämpöön suuntaavat vuokralaiset.

Mukaani Espanjaan on lähtenyt vaimoni Minna sekä toimistokoira Lilli. Minna jatkaa omia töitään, välillä etänä Espanjasta käsin, välillä kotisuomessa. Heiltä saan niin tukea, kannustusta kuin apuakin. Yrittäminen kun on koko perheen ”harrastus”, niin on ensisijaisen tärkeää, että he ovat mukana kanssani. Aikuiset poikamme seuraavat kotoa käsin miten matkamme täällä edistyy, ja he tietenkin tulevat mielellään tänne etelän auringon alle tapaamaan uskaliaita vanhempiaan.

Toimistokoira Lilli

Niklas Björkman

 

 

Facebookissa pysyt tapahtumien tasalla. Uusimmat asunnot päivitetään viikoittain!

facebook.com/aurinkoasunnot