1,150€/kuukausi
Asunnon tiedot

1,150€/kuukausi
Saatavilla alk now
Kuvaus

ASUNTO 4: 1 mh Kaunis ja täysin remontoitu asunto Los Bolichesin keskustassa / BOSTAD 4: 1 sr Fin nyrenoverad bostad i centrum av Los Boliches

House -

Avenida de las Salinas 5, Los Boliches, Fuengirola

Asunto 4 on yksi uusista täysin remontoiduista asunnoistamme Fuengirolassa Los Bolicheksen keskustassa. Tässä asunnossa on yksi makuuhuone, kylpyhuone ja yhdistetty keittiö olohuone. Kaikki on asunnossa uutta ja laadukasta. Asunto on sisustettu modernisti ja siinä on kaikki vuokraukseen tarvittava kuten intergroitu ilmastointi, Wifi, pyykinpesu- ja astianpesukone, mikro ja jopa suomalaisia vieraita varten hankitut pussilakanat ja henkarit. Olohuoneen sohva on vuodesohva. Asunto on 1. kerroksessa, joten siitä on suora yhteys suljetulle piha-alueelle. Asuntoon ei kuulu autopaikkaa.

Asunto sijaitsee turvallisella ja aidatulla alueella, jossa on iso uima-allas osasto. Lapsille löytyy oma allas. Rantaan on matkaa n. 200 m.

Hinta: 1.150 €/kk, ja se sisältää vuokran lisäksi sähkön, veden, Wifin, sänky- ja liinavaatteet sekä välityspalkkion. Päälle tulee ainoastaan loppusiivous 60 €. Sesonkihinnat ovat hieman kalliimmat.

Bostad 4 är en av flera nyrenoverade bostäder i centrum av Los Boliches, Fuengirola. Här finns ett sovrum, badrum samt kök/vardagsrum. Allt är nytt, modernt och välutrustat med bl.a. integrerad luftkonditionering, disk- och tvättmaskin, wifi. Soffan i vardagsrummet är en bäddsoffa. Bostaden ligger på bottenvåningen, så man kommer direkt ut på det omgärdade gårdsområdet. På gården finns ett stort poolområde med barnbassäng. Det är c. 200 m till stranden. 

Pris: 1.150 €/mån inkl. hyra, el, vatten, wifi, linne och förmedlingsavgift. Städningavgiften 60 € betalas skilt.

Kysy rohkeasti vapaita asuntoja ja aikoja! Fråga efter lediga tider och bostäder!

Kalenteri latautuu...
- Available
03
- Booked
03
- Pending
·
03
- Partially booked

 

Ominaisuudet
  • House