1,400€/kuukausi
Asunnon tiedot

1,400€/kuukausi
Kuvaus

ASUNTO 10: 2 mh Asunto erittäin hienoilla näköaloilla / BOSTAD 10: 2 sr Bostad med fin utsikt

House -

Avenida de la Armada, Torremuelle

Asunto 10 on kahden makuuhuoneen ja kahden kylpyhuoneen pienkerrostaloasunto aivan meren rannalla. Se sijaitsee viihtyisällä asuinalueella Benalmadena Costassa Torremuellen läheisyydessä, vain muutaman kilometrin päässä Fuengirolasta. Olohuoneen ja avokeittiön lisäksi asunnossa on erillinen ruokahuone, joka on lasitettu osasta terassia. Asunnon terassi on iso ja siellä on kahdeksan hengen ruokapöytä, grilli, aurinkotuolit ja ennen kaikkea mahtavat merinäköalat.

Asunnossa on lämpöpumput, astian- ja pyykinpesukoneet, langaton internet, ulkogrilli sekä kaikki tarvikkeet lomavuokraukseen. Sijainti on mitä parhain myös silloin, jos käytössä ei ole autoa. Bussipysäkille on vain 50 metriä ja juna-asemalle 400 m. Ravintolat ja kaupat ovat kivenheiton päässä. Talon uima-allasosasto on todella viihtyisä. Parkkipaikkoja on helppo löytää ja ne ovat maksuttomia.

Hinta: 1.400 €/kk, 570 €/viikko (sesonkiaikana korkeammat). Hinta sisältää vuokran lisäksi sähkön, veden, wifin, sänky- ja liinavaatteet sekä välityspalkkion. Loppusiivous 80 € veloitetaan erikseen.

Bostad 10 har två sovrum och två badrum, och ligger helt vid havet. Den ligger i Benalmádena Costa, i närheten av Torremuelle. Det är bara några kilometer in till Fuengirola. Utöver vardagsrum och kök, så har bostaden ett matrum som utgörs av en inglasad del av terassen. Terassen är mycket stor och där finns matbord, grill, solstolar och framför allt en fantastisk havsutsikt.

Bostaden är välutrustad med bl.a.luftvärmepumpar, disk- och tvättmaskin. Läget är perfekt även om man inte har bil, tåg och buss ligger nära till hands. Poolområdet är mycket trivsamt. Butiker, restauranger och caféer finns i området, och gratis bilparkering hittar man lätt vid behov.

Pris: 1.400 €/mån (579 €/vecka) inkl. hyra, el, vatten, wifi, linne och förmedlingsavgift. Städningavgiften 80 € betalas skilt.

Kysy rohkeasti vapaita aikoja ja asuntoja! Fråga efter lediga tider och bostäder!

Ominaisuudet
  • House