1,540€/kuukausi
Asunnon tiedot

1,540€/kuukausi
Kuvaus

ASUNTO 11: 2 mh Mainio asunto Paseon läntisessä osassa / BOSTAD 11: 2 sr Fin bostad i västra ändan av Paseon

KERROSTALO -

Asunto 11 sijaitsee Paseo Maritimon läntisessä päässä aivan meren rannalla vastapäätä Castillo Sohail-linnaa. Alue on erittäin suosittu ja rauhallinen, mutta kuitenkin lähellä ravintoloita, kauppoja ym. Fuengirolan suosituin ostokeskus Miramar on vain muutaman sadan metrin kävelytien päässä. Asunto on asunto 6:n naapuri.

Asunto on kooltaan n. 100 neliötä ja siinä on kaksi makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta, erillinen keittiö, olohuone sekä katettu terassi, jolta pääsee suoraan taloyhtiön hyvin hoidetulle piha- ja uima-allas alueelle. Terassilta on suora näkymä merelle; asunnon ja meren välissä on vain kävelytie. Asunnossa on lämpöpumppu ja ilmastointi sekä astianpesu- ja pyykinpesukone. Sisustus hyvää keskitasoa. Asunto sopii hyvin lapsiperheille sekä myös pyörätuolia tarvitseville.

Hinnat: 1.540 €/kk, 670 €/viikko. Vuokraan sisältyy sähkö, vesi, sänky- ja liinavaatteet, autopaikka, loppusiivous, Wifi  sekä välityspalkkio.

Bostad 11 ligger i västra ändan av Paseo Maritimo i närheten av stranden, nära Castillo Sohail. Området är populärt och lugnt, och ändå när till butiker, restauranger och caféer. Det populära shoppingcentret Miramar ligger bara några hundra meter bort. Bostaden har två sovrum, två badrum, kök, vardagsrum och en täckt terrass, varifrån man kommer ut till den välskötta gården och poolen. Från terassen ser man ut till havet, endast en gångväg ligger i mellan.

Bostaden har bra utrustning, bla. Luftvärmepump, disk- och tvättmaskin. Inredningen är prydlig, men inte toppmodern. Bostaden passar även exempelvis barnfamiljer och rörelsehindrade.

Pris: 1.540 €/mån (670 €/vecka) inkl. hyra, el, vatten, wifi, linne, bilplats, städning och förmedlingsavgift.

Kysy rohkeasti vapaita aikoja ja asuntoja! Fråga efter lediga tider och bostäder!

 

Ominaisuudet
  • KERROSTALO