Kysy lisätietoja/Fråga efter mera information
Asunnon tiedot

Kysy lisätietoja/Fråga efter mera information
Kuvaus

ASUNTO 14: 7 mh Ylellinen ”linnamainen” finca hyvällä sijainnilla / BOSTAD 14: 7 sr Slottslik gård med bra läge

HUVILA -

Asunto 14 on aivan uskomaton, 200 vuotta vanha ”linnamainen” finca, jota on mahdollista vuokrata häitä, sukujuhlia tai mitä tahansa muuta isoa tapahtumaa varten. Talo on 671 neliötä ja se on täysin remontoitu 2005.  Sitä ympäröi 4,7 hehtaarin suuruinen erittäin rauhallinen ja yksityinen tontti. Paikoitustilaa on runsaasti. Näköalat ympäristöön ovat uskomattoman kauniit. Iso ulkoterassialue on todella vaikuttava patsaineen ja koristeineen. Siinä on grillialue, lämmitetty uima-allas, jacuzzi, baari, miesten ja naisten pukuhuoneet, aurinkotuoleja ja -varjoja ym. Terassille on mahdollista kattaa ruokailutilat jopa yli sadalle ihmiselle.

Itse talossa on 4 valoisaa ja isoa oleskeluhuonetta, joissa mm.TV, takka, pelihuoneessa biljardi- ja pöytätennispöydät, karaoke-välineet, useampi ruokapöytä (tilat 50:lle) ym. Niistä pääsee taloa ympäröiville terasseille. Keittiö on moderni ja hyvin varustettu. Viidessä makuuhuoneessa on oma kylpyhuone ja kaikkiaan makuuhuoneita on 7 ja kylpyhuoneita 7. Koko talossa on 20 ilmastointi (viilennys/lämmitys) -yksikköä, lattialämmitys ja Wifi. Paikka sijaitsee n. 30min Malagasta ja Marbellasta ja n. 20min. Fuengirolasta.

Kysy tarkemmin vapaista ajankohdista sekä hinnoista.

Bostad 14 är en gammal 200 år gammalt slottslik gård, finca, som lämpar sig bra för större evenemang, som födelsedagar, bröllop osv. Huset är 671 kvadratmeter och är fullständigt renoverat 2005. Det ligger lugnt på egen 4,7 hektars tomt. Utsikten är otrolig! De stora uteområden och terassen, med sina statyer dekorationer, har utrymme för grill, uppvärmd pool, jacuzzi, omklädningsrum, solstolar och möjlighet att duka bord för upp till 100 personer.

I själva huset finns 4 ljusa och rymliga vardagsrum med TV, öppen spis, biljard- och pingisbord, karaoke-utrustning och flera matbord, med utrymme för 50 personer. Det finns 7 sovrum, varav 5 har egna badrum, totalt finns det 7 badrum. I huset finns 20 luftkonditioneringsapparater med uppvärmning och kylning. Huset ligger c. 30 minuter från Málaga och Marbella, och c. 20 minuter från Fuengirola.

Fråga om priser och lediga tider!

Tila on myös myytävänä. Huset är även till salu!

Ominaisuudet
  • HUVILA