1,500€/kuukausi
Asunnon tiedot

1,500€/kuukausi
Saatavilla alk now
Kuvaus

ASUNTO 15: 2 mh Laadukas asunto Paseon itäpäässä / BOSTAD 15: 2 sr Fin bostad i östra ändan av Paseon

KERROSTALO -

Paseo Maritimo 130A, Fuengirola

Asunto 15 on kahden makuuhuoneen ranta-asunto, joka sijaitsee toisessa kerroksessa Paseo Maritimon itäosassa. Siinä on kaksi makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta, olohuone ja keittiö sekä iso terassi etelä- länsisuuntaan. Asunto on melko uusi ja erittäin laadukkaasti rakennettu. Kaikissa huoneissa on ilmastoinnit. Kesällä -21 asunto on sisältä täysin remontoitu, jolloin siihen lisättiin mm. toinen kylpyhuone, uudet tapetit ja uudet kalusteet. Lopputulos on hyvä ja asunnosta tuli todella valoisa ja kaunis. Terassilta on mahtavat näköalat suoraan merelle. Taloyhtiö on suljettu ja turvallinen. Uima-allas on aivan meren vieressä. Asuntoon kuuluu autotallipaikka. Asunnossa on Wifi. Keittiö on laadukas ja hyvin varustettu, vain tiskikone puuttuu. Talon edessä oleva ranta-alue on monen mielestä Fuengirolan parasta rantaa. Useampi kiva ravaintola sekä supermarket aivan lähistöllä. Bussi- ja junayhteydet lähellä. Asunto sopii myös liikuntaesteisille.

Hinta: 1.500€/kk sis. veden, sähkön, Wifin, sänky- ja liinavaatteet, autohallipaikan sekä välityspalkkion (Kesäsesonkihinnat korkeammat). Loppusiivouksesta veloitetaan erikseen 70 €.

Bostad 15 är en två sovrums lägenhet på andra våningen i ett trevligt område i östra ändan av Paseo Maritimo. I närheten finns en av Fuengirolas bästa stränder samt trevliga restauranger och caféer. Också butiken är nära.

Här finns två badrum och vardagsrum med ett bar-bord i anslutning till köket. I köket finns tvättmaskin, men inte diskmaskin! Bostaden är nyrenoverad och fin. Från vardagsrummet och från sovrummet kommer man ute på den stora terassen, varifrån man har fin utsikt över stranden och havet. Husbolaget är tryggt och bra, poolområdet är litet men trevligt. Till bostaden hör en bilplats i garaget. Buss och tåg finns nära. Bostaden passar även för rörelsehindrade.

Pris: 1.500 €/mån inkl. hyra, el, vatten, wifi, linne, bilplats och förmedlingsavgift (hyran under sommarsäsongen högre). Städningsavgiften 70 € betalas skilt.

Kysy rohkeasti vapaita aikoja ja asuntoja! Fråga efter lediga tider och bostäder!

Kalenteri latautuu...
- Available
12
- Booked
12
- Pending
·
12
- Partially booked

 

 

Ominaisuudet
  • KERROSTALO