1,490€/Week
Asunnon tiedot

1,490€/Week
Kuvaus

ASUNTO 16: 4 mh Hieno huvila lähellä Fuengirolaa / BOSTAD 16: 4 sr Fin villa nära Fuengirola

HUVILA -

Asunto 16 on erittäin laadukas huvila muutaman kilometrin päässä Fuengirolasta. Se on täysin remontoitu valoisaksi ja avaraksi vuonna 2017. Talossa on mm. lattialämmitys. Asunnon pinta-ala on 345 neliötä ja tontin 900 neliötä. Huvilassa on neljä makuuhuonetta, 2+2 kylpyhuonetta, iso olohuone-/ruokahuone (jossa myös vuodesohva), hyvin varustettu ja laadukas keittiö, apukeittiö, sauna, hyvät oleskelutilat sekä autotalli.

Uima-allas on iso ja puutarha viihtyisä. Terassilla on helppo grillata. Ympäristö on kaunista, lenkkireittejä on paljon ja Golf-rata aivan lähellä. Tässä erinomainen mahdollisuus pienten perhe- ym. juhlien järjestämiseen. Huvilalle on mahdollista saada myös catering palvelua. Kysy lisää!

Hinta: alkaen 1.490 €/viikko sis. sähkön, veden, Wifin, loppusiivouksen sekä välityspalkkion.

Pitkäaikainen vuokraus myös mahdollista!

Bostad 16 är en synnerligen fin och högklassig vill nära Fuengirola. Denna ljusa och luftiga villa är fullständigt renoverad 2017. Villan har fyra sovrum, 2+2 badrum, stor vardagsrum/matsal, stort och välutrustat kök, hjälpkök, bastu och garage. I huset finns också  golvvärme. Bostadsytan är 345 kvm och tomten är 900 kvm stor.

Den stora terassen passar bra för grillning, poolen är stor och trädgården trivsam. I den vackra miljon i närheten finns bra möjligheter till uteliv, golfbana finns också nära. Huset passar bra till mindre festligheter, hit får man också catering.

Pris: 1.490 €/vecka inkl. hyra, el, vatten, wifi, linne, garage, städning och förmedlingsavgift.

Även långtidshyra är möjlig.

Kysy rohkeasti vapaita aikoja ja asuntoja! Fråga efter lediga tider och bostäder!

Ominaisuudet
  • HUVILA