1,480€/kuukausi
Asunnon tiedot

1,480€/kuukausi
Kuvaus

ASUNTO 18: 2 mh Erinomainen asunto rauhallisella sijainnilla / BOSTAD 18: 2 sr Utmärkt bostad med lugnt läge.

House -

Calle Doma 2, Mijas Costa

Asunto 18  tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet onnistuneelle lomalla. Asunnossa on kaksi makuuhuonetta ja kaksi kylpyhuonetta. Valoisasta olohuoneesta ja päämakuuhuoneesta on suora käynti terassille. Hyvin varustetun keittiön yhteydessä on erillinen apukeittiö, jossa pesukone ja kuivausrumpu. Tästä tilasta pääsee myös pienelle ulkopatiolle

Asunnossa on iso terassi, josta hienot näköalat merelle. Asuinalue on todella hyvin hoidettu. Viheralueita on paljon ja uima-allas (+ oma lasten allas) on auki koko vuoden. Alueella on myös sauna ja toimiva kuntosali. Asunto sijaitsee muutaman minuutin ajomatkan päässä Miramarin ostokeskuksesta. Asunnossa on ilmastointi ja siihen kuuluu autohallipaikka.

Hinta 1.480 €/kk, mikä sisältää vuokran lisäksi sähkön, veden, wifin, vuode- ja liinavatteet, autohallipaikan ja välityspalkkion. Päälle tulee siivousmaksu 70 €.

Bostad 18 erbjuder utmärkta möjligheter till en lyckad vistelse. Här finns två sovrum och två badrum. Både från det ljusa rymliga vardagsrummet och från sovrummet kommer man ut på terassen. I samband med det välutrustade och funktionella köket finns ett hjälpkök, där finns bl.a. tvättmaskin och torktumlare. Härifrån kommer man också ut på den mindre pation. Bostaden har luftkonditionering och även bilplats ingår.

Från den stora terassen har man vackra vyer med havsutsikt. Området är mycket välskött, med stora grönområden, poolen och barnbassängen är öppna året runt. På området finns också gym och bastu. Bostaden ligger några minuters bilväg från shoppingcentret Miramar i Hippodromo-området.

Pris: 1.480 €/månad inkl. hyra, el, vatten, wifi, linne, bilplats och förmedlingsavgift. Städningsavgiften 70 € betalas skilt.

Kysy rohkeasti vapaita aikoja ja asuntoja! Fråga efter lediga tider och bostäder!

Kalenteri latautuu...
- Available
03
- Booked
03
- Pending
·
03
- Partially booked
Ominaisuudet
  • House

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.