1,250€/kuukausi
Asunnon tiedot

1,250€/kuukausi
Kuvaus

ASUNTO 21: 2 mh Kaunis täysin remontoitu asunto / BOSTAD 21: 2 sr Fin helt renoverad bostad

KERROSTALO -

Avenida de las Salinas 5, Los Boliches, Fuengirola

Asunto 21 (apartment 2) on yksi uusista täysin remontoiduista asunnoistamme Fuengirolassa Los Bolicheksen keskustassa. Asunnossa on kaksi makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta ja yhdistetty keittiö olohuone. Kaikki on asunnossa uutta ja laadukasta. Asunto on sisustettu modernisti ja siinä on kaikki vuokraukseen tarvittava kuten intergroitu ilmastointi, joka on sisäänrakennettu lämmitys/viilennysjärjestelmä. Se tuo asuntoon tasaisen ja säädettävän lämpötilan. Asunnossa on Wifi, pyykinpesu- ja astianpesukone, mikro ja jopa suomalaisia vieraita varten hankitut pussilakanat ja henkarit. Olohuoneen sohva on vuodesohva. Asunto on 1. kerroksessa, joten siitä on suora yhteys suljetulle piha-alueelle. Asuntoon ei kuulu autopaikkaa.

Asunto sijaitsee turvallisella ja aidatulla alueella, jossa on iso uima-allas osasto. Lapsille löytyy oma allas. Rantaan on matkaa n. 200 m. Kaupat, ravintolat sekä juna- ja bussipysäkit ovat aivan ”ovella”, joten asunto on erinomainen vaihtoehto hänelle, jolla ei ole autoa käytettävissä.

Hinta: 1.250 €/kk.  Hinta sisältää vuokran lisäksi sähkön, veden, Wifin, sänky- ja liinavaatteet sekä välityspalkkion. Päälle tulee ainoastaan loppusiivous 60 €.

Bostad 21 (apartment 2) är en av våra nya nyrenoverade bostäder i centrum av Los Boliches i Fuengirola. Här finns två sovrum, två badrum och kombinerat kök och vardagsrum. Allting är nytt och fräscht. Inredningen är modern, och här finns allt man behöver, bl.a. integrerad luftkonditionering med kylning och värme, tvätt- och diskmaskin (med torkningsfunktion). Soffan i vardagsrummet är en bäddsoffa.

Bostaden ligger i gatuplan, så härifrån kommer man direkt ut på det ingärdade gårdsområdet, där det finns en stor pool och barnbassäng. Det är c. 200 m till stranden. Butiker, restauranger och caféer samt tåg och buss finns helt intill, så läget är perfekt för den som inte har bil. Bilplats ingår inte.

Pris: 1.250 €/månad inkl. hyra, el, vatten, wifi, linne, bilplats och förmedlingsavgift. Städningsavgiften 60 € betalas skilt.

Kysy rohkeasti vapaita aikoja ja asuntoja! Fråga efter lediga tider och bostäder!

Kalenteri latautuu...
- Available
03
- Booked
03
- Pending
·
03
- Partially booked
Ominaisuudet
  • KERROSTALO