1,080€/kuukausi
Asunnon tiedot

1,080€/kuukausi
Kuvaus

ASUNTO 23: 2 mh Täysin uusi, laadukas asunto Los Bolichesissa / BOSTAD 23: 2 sr Fin nyrenoverad bostad i Los Boliches

KERROSTALO -

Calle Torrox 14, Los Boliches, Fuengirola

Asunto 23 sijaitsee Los Bolichesin ”sydämessä”, vain muutaman sadan metrin päässä rannasta. Asunnossa on kaksi makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta, olohuone- ja keittiö sekä eteinen. Parveke on rauhalliselle sivukadulle. Asunnossa on uudet ja laadukkaat kodinkoneet (tiski- ja pesukone ym.), integroitu ilmastointi sekä hälytysjärjestelmä.

Bussi- ja junapysäkit sekä kaikki kaupat ovat vain kymmenien metrien päässä. Koska asunto on aivan uusi, se on erittäin laadukkaasti rakennettu ja on sisustukseltaan ”skandinaavinen” ja valoisa. Se on erinomainen vaihtoehto silloin, kun merimaisema ei ole vuokrauksen tärkein kriteeri.

Hinta: 1080 €/kk sisältäen vuokran, sähkön, veden, wifin, vuodevaatteet sekä välityspalkkion. Siivousmaksu 60 € maksetaan erikseen.

Bostad 23 ligger i hjärtat av Los Boliches, Fuengirola, bara c. 200 m från stranden. Här finns två sovrum, två badrum, vardagsrum/kök samt en liten tambur. Balkongen ligger mot en lugn sidogata. Inredningen är ny och fräsch och utrustningsnivån bra, med bl.a. disk- och tvättmaskin, integrerad luftkonditionering med kylning och värme samt alalrmsystem. Intrycket i bostaden är ljust, luftigt och skandinaviskt.

Butiker, restauranger och caféer samt buss och tåg finns alldeles i närheten. Denna bostad är ett bra alternativ för den som inte behöver utsikt, men uppskattar komfort och läge. Bilplats finns inte.

Pris: 1.080 €/månad inkl. hyra, el, vatten, wifi, linne och förmedlingsavgift. Städningsavgiften 60 € betalas skilt.

Kysy rohkeasti vapaita aikoja ja asuntoja! Fråga efter lediga tider och bostäder!

Kalenteri latautuu...
- Available
03
- Booked
03
- Pending
·
03
- Partially booked
Ominaisuudet
  • KERROSTALO