1,350€/kuukausi
Asunnon tiedot

1,350€/kuukausi
Kuvaus

ASUNTO 6: 3 mh Loistavalla sijainnilla aivan rannalla / BOSTAD 6: 3 sr Fantastiskt läge vid stranden

House -

Paseo Maritimo 103, Fuengirola

Asunto 6 sijaitsee samassa talossa kuin asunto 5 ja on täysin vastaava asunto. Siinäkin on kolme makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta, olohuone ja erillinen keittiö, jossa hyvin tilaa myös keittiöpöydälle. Tämä asunto sijaitsee 7. kerroksessa. Kohteen valttikortti on asunnon levyinen terassi, jolta mahtavat näköalat merelle. Olohuoneesta pääsee suoraan terassille ja päämakuuhuoneestakin on hienot merinäköalat. Terassi on etelään ja osaksi länteen, joten aurinko paistaa sinne normaalia hieman myöhempään. Asunto on n. 100 neliötä ja terassi 30.

Asunnon sijainti Paseon varrella on erittäin hyvä, taloyhtiö on hyvin hoidettu ja aivan ulkopuolella on monta hyvää ravintolaa. Lähellä on ruokakauppa sekä juna- ja bussipysäkit. Asunto on espanjalaisittain sisustettu, mutta on hyvin varustettu. Keittiöstä löytyy kaikki tarvittava. Ainoa, mitä sieltä puuttuu, on uuni, mutta mikrossa on lisätoimintona grilli. Talossa on hissi ja asuntoon kuuluu autopaikka sekä lukittava pyörävarasto. Uima-allasosasto on kiva.

Hinta 1.350 €/kk, mikä sisältää vuokran lisäksi sähkön, veden, wifin, vuode- ja liinavaatteet, autopaikan sekä välityspalkkion. Loppusiivouksesta veloitetaan erikseen 70 €. Touko- ja syyskuu 2.000 €/kk.

Bostad 6 likadan och i samma hus som bostad 5. Här finns tre sovrum, varav ett har utsikt över mot havet, två badrum, vardagsrum samt kök med utrymme för köksbord. Bostaden ligger på våning 7, vilket betyder att utsikten mot havet är magnifik från den stora terassen. Husbolaget är mycket välskött, och har ett trivsamt poolområde. Terassen har även kvällssol. Inredningen är ”spansk” och bostaden är välutrustad. Det som saknas är en ugn, men mikron har en grillfunktion.

På andra sidan gatan finns en lugn del av stranden, där finns t.o.m. gymredskap. I närheten finns många butiker, caféer och restauranger, och buss och tåg går helt bakom huset. Huset har hiss och till bostaden hör en garageplats.

Pris: 1.350 €/mån inkl. hyra, el, vatten, wifi, linne, garage och förmedlingsavgift. Städningsavgiften 70 € betalas skilt. Maj och september 2.000 €/mån.

Kysy rohkeasti vapaita aikoja ja asuntoja! Fråga efter lediga tider och bostäder!

Kalenteri latautuu...
- Available
03
- Booked
03
- Pending
·
03
- Partially booked
Ominaisuudet
  • House

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.