700€/Week
Asunnon tiedot

700€/Week
Saatavilla alk now
Kuvaus

ASUNTO 7: 2 mh Kiva asunto 3. kerroksessa mainioilla näkymillä / BOSTAD 7: 2 sr Trevlig bostad med fin utsikt

KERROSTALO -

Asunto 7 sijaitsee Paseo Maritimon länsipäässä, lähellä Castillo Sohail-linnaa. Se sijaitsee 3.kerroksessa ja siitä on erittäin hienot näköalat merelle, allasosastolle ja linnalle. Ilmansuunta on länteen, joten parvekkeelle paistaa aurinko koko iltapäivän ja illan. Asunnossa on kaksi makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta, olohuone, erillinen keittiö sekä iso parveke.

Asunnon sisustus on siisti, mutta ei ”luksusta”. Siinä on kaikki tarvittavat lisävarusteet kuten astianpesu- ja pyykinpesukone. Taloyhtiön uima-allasosasto on siisti ja kiva. Se on auki läpi koko vuoden tosin allasta ei lämmitetä talvikuukausien aikana. Sijainti on hyvä ja rauhallinen. Tämäkin asunto sopii hyvin lapsiperheille ja myös liikuntaesteisille.

Hinta: 1.900 €/kk (1.250 €/2 vk ja 700 €/viikko). Hintaan sisältyy sähkö, vesi, sänky- ja liinavaatteet, autopaikka, loppusiivous, Wifi sekä välityspalkkio.

Bostad 7 ligger i den västra ändan av Paseo Maritimo, nära Castillo Sohail. Läget är mycket lugnt. Bostaden är belägen i tredje våningen, och därifrån har man fin utsikt mot havet, slottet och poolområdet. Balkongen har sol hela dagen och kvällen. Här finns två sovrum, två badrum, vardagsrum, kök och den stora balkongen. Inredningen är prydlig, men är aningen ”spansk”. All behövligt finns, så också disk- och tvättmaskin.

Poolområdet trevligt och snyggt, det är öppet hela året men poolen är inte uppvärmd under vinterhalvåret. Bostaden passar bra för barnfamiljer och även för rörelsehindrade.

Pris: 1.900 €/mån (1.250 €/2 veckor, 700 €/vecka) inkl. hyra, el, vatten, wifi, linne, bilplats, städning och förmedlingsavgift.

Kysy rohkeasti vapaita aikoja ja asuntoja! Fråga efter lediga tider och bostäder!

 

Ominaisuudet
  • KERROSTALO