1,300€/kuukausi
Asunnon tiedot

1,300€/kuukausi
Kuvaus

ASUNTO 8: 1 mh Tasokas asunto keskustassa hienoilla näkymillä / BOSTAD 8: Högklassig bostad i centrum med fin utsikt

KERROSTALO -

Calle Jacinto Benavente 9, Fuengirola

ASUNTO 8 sijaitsee aivan Fuengirolan ydinkeskustassa ja lähellä kaikkia palveluja. Se sijaitsee hissillisen talon 11. kerroksessa, joten parvekkeelta on hulppeat näköalat yli Välimeren. Asunto on erittäin laadukkaasti remontoitu ja on mm. ääni- ja lämpöeristetty, joten kaupungin elämä ei yölläkään pääse haittaamaan unia. Omistaja pitää asunnosta erittäin tarkkaa huolta ja se onkin laadullisesti yksi ehdottomasti parhaimmista vuokra-asunnoistamme.

Asunnossa on yksi makuuhuone, mutta sen ja olohuoneen välillä on liukuovi, jota voi pitää auki ja näin saada asunto tuntumaan huomattavasti avarammalta. Olohuoneessa on vuodesohva. Keittiö ja kylpyhuone ovat erittäin laadukkaita ja hyvin varustettuja. Asunnossa on nopea nettiyhteys ja Tv:stä näkyy suomikanavia. Terassilta avautuu näköalat ja siitä on helppo ihailla auringon nousuja ja meren vaihteluja. Taloyhtiön uima-allas on asunnon käytössä. Asunto sopii erinomaisesti laatua arvostavalle pariskunnalle, jotka haluavat viettää lomansa rantakadulla aivan Fuengirolan keskustassa. Vuodesohvan vuoksi asuntoon toki mahtuu useampikin asukas.

Hinnat: 1.300 €/kk, (625 €/viikko. (Sesonkihinnat korkeammat). Ylimääräiset vrk. alk. 85€). Hinta sisältää sähkön, veden, sänky- ja liinavaatteet, Wifin sekä välityspalkkion. Lisänä tulee loppusiivous 60€.

Bostad 8 ligger i hjärtat av Fuengirola nära all service och invid hamnen. Bostaden ligger på 11. våningen i hus med hiss, utsikten över Medelhavet är hisnande. Bostaden är välrenoverad, bl.a. med ljudisolering, så nattlivet stör en inte här. Bostaden har ett sovrum och vardagsrum. I vardagsrummet finns en bäddsoffa. Sovrumsdörren är en skjutdörr, och då den står öppen känns bostaden stor och rymlig. Både köket och badrummet är välrenoverade och välutrustade. I TV:n finns även de finska kanalerna.

Från terassen kan man beundra soluppgången och havets glitter. Bolaget har en bra poolavdelning. Vill man bo mitt i centrum, så är denna bostad helt perfekt.

Pris: 1.300 €/mån (625 €/vecka, extradygn á 85 €) inkl. hyra, el, vatten, wifi, linne och förmedlingsavgift. Städningavgiften 60 € betalas skilt.

Kysy rohkeasti vapaita aikoja ja asuntoja!

Kalenteri latautuu...
- Available
03
- Booked
03
- Pending
·
03
- Partially booked

 

Ominaisuudet
  • KERROSTALO