Vad är Andalusiens Solbostäder?

Andalusian Aurinkoasunnot Ky, eller på svenska Andalusiens Solbostäder, är ett utmärkt alternativ då man konstaterar att man skulle vilja vara i Spanien en tid, och därmed är i behov av en bostad. Vi erbjuder högklassiga bostäder med bra läge för olika långa vistelser. Solbostäder som företag är ganska nytt, men Hevosfakta har redan i c. 10 år förmedlat bostäderna och skapat en brett kundunderlag. Nu när Anneli och Hevosfakta mera koncentrerar sig på förmedling av bostäder till salu, så fortsätter vi på Solbostäder med uthyrningsverksamheten. Vi fortsätter i tätt samarbete med Anneli och Hevosfakta, och vi skall givetvis upprätthålla den goda service som kunderna blivit vana vid.

Vilka vi?

Vi, eller jag, är Niklas Björkman, hemma från Tammerfors, studerat vid Åbo Akademi i Åbo, och de senaste 25 åren har jag varit bosatt i Vasa. Min fru och jag har redan länge drömt om att bosätta oss i Spanien, och nu uppenbarade sig denna fantastiska möjlighet. Min arbetskarriär innehåller såväl service, utveckling som ledarskap. Jag har bl.a. fungerat inom bank- och försäkringssektorn som placeringsspecialist och utbildare, inom kosmetikbranschen som dragare av ett start-up bolag, inom hälsovårdsbranschen som enhetschef, och nu senast som VD inom hyresförmedling och boendeservice. Jag har även varit företagare under många år. Efter min pol.mag. examen från Åa har jag fortsatt med studier, och är numera också bl.a. arbetshandledare och arbetsgruppsmedlare. Av dessa påbyggnadsutbildningar har jag ändå nu mest nytta av den senaste, och det är auktoriserad hyresmäklarexamen (AHM), som jag slutförde 2021.

För mig har det alltid varit viktigt att skapa goda och förtroliga kontakter, vare sig det handlar om kunder eller kolleger. Jag är övertygad om att man med gott samarbete och god vilja tillsammans når de bästa resultaten. Att man är pålitlig och äkta är ju också helt avgörande i en verksamhet som denna hyresförmedlig. Jag och mitt företag finns till för våra kunder, och det gäller såväl de bostadsägare erbjuder sin bostäder till uthyrning som de hyresgäster som väljer att komma ner till söderns värme.

Med mig här i Spanien har jag min hustru Minna och vår kontorshund LIlli Minna fortsätter med sitt arbete, dels på distans, och dels hemma i Finland. De ger mig stöd, uppmuntran och assistans. Eftersom företagande ofta är ”hela familjens hobby”, så är det viktigt att de är med mig på denna resa. Våra vuxna söner föjler med våra äventyr hemifrån, och kommer förstås gärna ner till sol och värme för att hälsa på sina våghalsiga föräldrar.

Vår kontorshund Lilli

Niklas Björkman

 

 

På Facebook hittar du våra senaste uppdateringar, följ oss där!

facebook.com/aurinkoasunnot